Soundcloudprofilen Ludomir

Är du sugen på att skaffa dig en karriär inom musik men vet inte riktigt hur det ska gå till? Då kan du läsa mer om soundcloudprofilen Ludomir som har lyckats med något som få har gjort – nämligen att skapa kända låtar som sprids genom internet, utan någon producents hjälp. När det gäller ovanliga framgångssagor är vägen inte likadan som i övriga branschen, vilket ger hopp till många. Förutom att man bör göra musik som folk vill lyssna på gäller det även att skapa en snygg look med genomtänkta outfits och accessoarer. gant barn erbjuder kläder av hög kvalitet för den som är sugen på att köpa en ny garderob.

En spännande resa

Bakom det påhittade namnet Ludomir finns en svensk kille vid namn Teo Wiik. När han gick på lågstadiet bestämde han sig för att försöka göra precis som svenska Felix Kjellberg, mer känd som Pewdiepie. Teo Wiik ville bli känd på internet. Han började med att skapa ett konto på YouTube men det gick inte så bra som han hade hoppats på. När han en dag laddade ner ett musikprogram började han ägna mer och mer tid till att skapa musik istället, med ambitionen att skriva så bra låtar som möjligt. Han har hela tiden använt tjänsten Soundcloud för att ladda upp sina låtar så att människor runtom i hela världen ska kunna lyssna på dem. Idag har det gått några år sedan han först började testa sig fram i musikprogrammet och han har flera tusen lyssningar per dag på Soundcloud. I framtiden kanske han producerar åt Mello- och Idolstjärnor, men det återstår ännu att se. Det man vet är att Ludomir, eller Teo Wiik alltså, har inlett ett hemligt samarbete med en stor musikaktör.

En annan framgångssaga

Teo Wiik har sagt att han är inspirerad av två stora kända svenskar som har byggt upp ett stort imperium via nätet. Den ena är Pewdiepie som gör videor på YouTube och den andre är Avicii, som är en känd DJ och musiker. Precis som Pewdiepie är Avicii bara ett artistnamn och bakom det namnet står den unge svensken Tim Bergling, som började skapa musik hemifrån sitt pojkrum som tonåring. Tim Bergling hade samma dröm som Ludomir har idag, nämligen att alla i världen ska kunna lyssna på deras musik och att det ska gå att tjäna pengar på låtarna. För Avicii kan man verkligen säga att drömmen har slagit in, för idag finns det nästan ingen som inte känner till hans stora hitlåtar “Hey brother”, “Levels” och “Addicted to you”, bland andra. Det ser onekligen ut som att Teo Wiik följer i Tim Berglings fotspår, för även om han inte har DJ:at på Ibiza än så ökar antalet lyssningar på Soundcloud hela tiden och drömmen om internationell framgång kommer bara närmare och närmare.